Zašto nas odabrati?

Kada dolazi u pitanje hosting svi se pitaju, kojeg hosting provajdera zapravo odabrati. Pri odabiru važni su čimbenici ponajprije kvaliteta, a zatim i cijena. U nastavku ovog teksta iznjeti ćemo Vam činjenice zašto trebate odabrati baš nas, te po čemu se zapravo razlikujemo od drugih hosting provajdera.

Zadovoljstvo korisnika

Na prvom mjestu je naravno zadovoljstvo korisnika. Trudimo se udovoljiti svim Vašim zahtjevima, slušamo Vaše savjete, te na taj način unapređujemo naše poslovanje. Otvoreni smo za sva pitanja, uvijek i svugdje. Ukoliko korisnik nije zadovoljan, naš posao nije dobro odrađen.

Dostupnost i stabilnost

Svojim klijentima pokušavamo ponuditi što veću dostupnost poslužitelja, s što manjim downtime-om, a uz to pokušavamo ponuditi i fer cijenu. Serveri su pogonjeni i7 procesorima koji koriste minimalno 32GB rama, što osigurava da nemože doći do preopterećenja mreže. A paketi? Paketi su prilagođeni apsolutno svima, od malih do velikih korisnika, a vjerovali ili ne prema svima se odnosimo jednako.

Garancija

Uvijek se trudimo ponuditi što bolju uslugu, ali ako mislite da nismo tu je naš 7-dnevni povrat novca. Ako niste zadovoljni pruženom uslugom jednostavno nas kontaktirajte i upotpunosti ćemo Vam vratiti novac.

Tehnička podrška

Hosting nije hosting bez svoje podrške, e tu na scenu stupaju naši djelatnici. Oni pokušavaju svim našim korisnicima ponuditi što detaljniji odgovor u što manjem vremenu. Ne vjerujete nam? Testirajte nas.

Sigurnost

Iako zadnji, sigurnost nije ništa manji čimbenik kod nas. Svojim korisnicima nudimo backup njihovih datoteka, skripti, postavki, majlova svakih 24h, na odvojeni server. Serveri su naravno čuvani u poznatim datacentrima diljem Europe, te imaju zaštite od požara, nestanaka struje kao i udara gromova…(i još dosta stvari)

Sada kad ste doznali zašto bi nas trebali odabrati, zašto čekate? Ne oklijevajte, te postanite naš korisnik i zakupite neku od naših usluga već danas, vjerujte nam nećete zažaliti.